Weddings

Vier uw vakbond zijn binnen het uitzonderlijk erfgoed van het kasteel van Vierset, de lichtgevende salons van het kasteel en de volledig gerenoveerde bijgebouwen bieden je vele combinaties voor deze magische dag.

Onze bruiloft zalen, verdeeld over twee verdiepingen, rechtop meer dan enkele honderden m² opgebouwd rond een rotonde in het kasteel en een majestueuze entree in de bijgebouwen, plaatsen zijn beschikbaar in alle configuraties: wheter voor een gezellige maaltijd van veertig mensen of voor een cocktail van vijfhonderd gasten.

Het kasteel van Vierset biedt een breed scala van kamers, zodat de bruid en bruidegom met de ruimten vrij te aanschouwen en om de loop van hun huwelijk werkelijk personaliseren.

Met een geweldige ervaring in de realisatie van uitzonderlijke gebeurtenissen, zal ons team er alles aan doen om uw vragen te beantwoorden.

Om u te helpen bij het organiseren van deze unieke dag, zullen wij u een lijst van onze gebruikelijke catering partners die professioneel zijn geselecteerd en bieden een scala aan formules waardoor klanten de catering aan hun behoeften aan te passen.

De accommodatie op het landgoed zal het ook mogelijk om uw gasten en uzelf te huisvesten om de magie van het moment uit te breiden.